Október 28-29-30 között második alkalommal kerül megrendezésre Kolozsváron az Apropo – Kortárs Művészeti Modul. Az elképzeléshez híven, az események előre meghatározott témához kötve, ezúttal a “karakter” fogalmát járják körül.

Csütörtökön, pénteken és szombaton, délelőtt 11 órától a Playground elnevezésű báb és animációs műhely várja az érdeklődőket az Avram Iancu (volt Petőfi Sándor) utca 21 szám alatt. Az itt készülő bábok és figurák animációs karakterekké alakítva kivetítőn válnak láthatóvá esténként a Gambrinus Pub-ban.

A Gambrinus Pub (piata Unirii nr 25 – Főtér 25 szám) ad helyet a 2-es Modul további rendezvényeinek. A helyszínen animációs asztalokat állít a Betyár Animációs Stúdió, melyeken bárki elkészítheti saját rövid animációját.

Csütörtökön, október 28-án ugyanitt, az Animáció Világnapja alkalmából és az Asifahu Manifeszt jóvoltából animációs rövidfilmek vetítésére kerül sor 16:00, majd 21:00  órától. A vetítések pénteken és szombaton is folytatódnak 16:00 órai kezdettel.

Pénteken, október 29-én 15:00 órától kerekasztalbeszélgetés színészekkel, filmesekkel, bábjátékosokkal. Az est házigazdája: Láng Orsolya. 23:00 órától a Luna Amara együttes koncertje zárja a napot.

Szombaton este 20 órától Szabó Attila performansza enged betekintést a karakterépítés egy különleges módozatába. A rendezvény szombaton 23:00 órakor kezdődő ingyenes Halloween Party-val zárul, ahol a zenéről és vetítésről Răzvan Cosmin és a The Matlab Buddhas gondoskodik.

Mindenkit szeretettel várunk rendezvényünkre. Jó szórakozást kívánunk!

Üdvözlet,

A szervezők

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jenchi.blog.hu/api/trackback/id/tr962404080

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kámán Balázs - TULP DOKTOR ÉS A MEGRENDELT HALOTT (2) 2010.10.28. 12:03:24

Rembrandt, Tulp mester anatómialeckéje, 1632 (részlet) 2. RÉSZ ... Lehet, hogy a rablásért elítélt és felakasztott Aris Kindt holttestére Rembrandton kívül senki egyetlen pillantást sem vetett? A megfestett holttestre sem? A nyilvános boncelőadáson Tul...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása