????

2008.11.30. 14:06

- Ezt ki kell dobni. Kidobom, mert büdös. Annyira büdös, hogy megáll az eszem.

- Milyen az amikor megáll az eszed?

- Büdös.

- Jó, dobjad. Van nálad kápé?

- Nincs, soha nem tartok magamnál K.P.-t. Cseppet sem professzionális, tudhatnád ember!

- Négy rugó kéne.

- Pláné! Hagyj most ezzel. Szedd össze a dolgaidat és húzz el, légy szíves. Csináld meg ami a te dolgod, fejezzük be amit elkezdtünk. A kurva életbe! Ki vagy kapcsolva?

- Itt nincs tér erő. Minek? Ne üvölts.

- Beállok magammal beszélni. Ez most olyan. Ne tarts fel!

- Hova sietsz? És a te dolgod? Azzal mi lesz? Nem láttam még semmit abból amit te csinálsz, azon kívűl, hogy üvöltözöl mindenkivel, ha pénzről van szó.

- Ezt ne most...

- De igen, most. Nincs nálad kápé, azt mondod: jó. Semmi baj, kocsival vagyok.

- Dehogy...

- Van a sarkon egy benzinkút. A híd mellett van bank, van pénztár - ergo! - van pénz. Jó lesz így?

- Jó lesz. Én is kocsival vagyok, ha...

- Nehogy! 

Nem volt netem a héten. Levágták, me' nem perkáltuk le a lóvét két hónapja. Nagy ügy! Kifizettük. Fél óra se telt el, máris zölden és stabilan égtek a modemünk kijelzői. Hát nem nagyszerű ez a Romtelecom?

Ezidő alatt meg történt, ami megtörtént. Élet, halál, gazdasági magánválság, hegedű gyakorlás napjában kétszer, evés, ivás (erre ma is sor kerül), informálódás... Ami nem szép, azt most ... inkább ... hadd, ne firtassuk. Beszéljünk a kellemesről!

Kedves Madam barátom egy váratlan és kellemes meglepetésben részesített, és a pofámról sül le a bőr, mert én ismét nem tudtam viszonozni, de azt mondtuk, hogy ma nem beszélünk az élet sötét oldaláról (pedig ott a pénz). Szerda hajnalban játszotta szettjét a Tilos Rádióban 03:00 óra kezdettel, és 04:30-tól "elég sok Jenci zenét" játszott, keressem meg, mondta. És valóban. Mivel elfelejtettem a pontos dátumot, elég sokat keresgéltem, de végül: itt van, hallgassátok. Dub Vibration, I-Ration, 2008-11-26 03:00 , 2008-11-26 03:30 , 2008-11-26  04:00  és 2008-11-26 04:30-as címekre kattintva hallgatható a műsor.

http://tilos.hu/index.php?form=archivum&y=2008&m=11&sel=2008-11-26

Köszönöm a bizalmat Madam, és legyél rossz!

süti beállítások módosítása