The Golden Path

2009.04.03. 11:31

 

Sziasztok! Nos, amint látható, a tavaszváró buli megtette a magáét: távozott a tél, és most örülhetünk a napsütésnek, a melegnek, a várva várt Tavasznak.

:) :) :) :) :) :) :) (emlékeztek még a díszítősorra?) :) :) :) :) :) :) :)

Folytatásként itt a következő party, szeretettel várunk Mindnyájatokat április 8-án, este 21 orától a Downtownban. Bulizzunk egy utolsót, mielőtt mindenkit elkap a Húsvéti Láz, ünnepeljünk együtt Buddha születésnapján, mely - talán nem véletlenül - egybe esik az Emberszeretet Világnapjával is. Véletlenek pedig nincsenek. Hogy ez mennyire így van, azt példázza egy apró infó, ami a plakát tervezése közben érkezett. Angol helyesírásomat kétségbevonva rákerestem a szerdára, és ha már kiadta a gúgli a wikipédiás találatot is, kiváncsiságból megnéztem, mit lehet írni egy olyan címszó alatt, hogy WEDNESDAY. Idézem: 

"In Romance languages it is derived from the name of the Roman god Mercury: mercredi (French), mercoledì (Italian), miércoles (Spanish), miercuri (Romanian), dimecres (Catalan), dies Mercurii (Latin). Similarly, in most of the Indian Languages the name for Wednesday, Buddhavar is derived from the Vedic name for Mercury, Buddha. Buddh is also used in Urdu." 

(Wikipedia)

Aki a teljes szócikkre kíváncsi, itt a link: http://en.wikipedia.org/wiki/Wednesday 

Ezek tudatában már meg se nézem, hogy telihold lesz-e vagy holdfogyatkozás :) , de minden lehetséges, és ez így van jól.

Zenéről gondoskodik:                        Visual mix:

so bones - botiboti - soundscape        tito - banathy

Azoknak üzenem, akik voltak olyan kedvesek és megírták véleményeiket, hozzászólásaikat a Vivid Colours Vision bulival kapcsolatosan, valamint azoknak is, akik most jönnek első ízben, hogy ezúttal nem lesznek táncoslányok, viszont lesz sör és minden egyébb, ami egy kulturált pub kínálatából nem hiányozhat, valamint tiszta a WC. :))

Ezzel búcsuzom is, hozzászólásokat, kommenteket továbbra is ide, valamint a

 apropo.blog.com/ címre varunk. Látogassátok bizalommal, infó minden mennyiségben, nemsokára föltesszük a fotókat is, ha sikerül lenyomozni a fotóst, hehe...

Üdv,

Jenchi

A bejegyzés trackback címe:

https://jenchi.blog.hu/api/trackback/id/tr641043623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása